Over frietkramen

Interesse in de gelegenheid teneinde een mobiele patatkraam te huren op uw party? Neem dan totaal vrijblijvend aanraking met Frietfestijn.nl op. Ons bekwame team neemt met genoegen alle opties met u dan ook via.

Er fungeert genoeg ruimte te zijn op een verharde en horizontale ondergrond teneinde de wagen te kunnen posten

Van 1 ½ uur ieder klant tot langduriger, afhankelijk van activiteit, grootte betreffende de groep en/ofwel wens over de client.

Betreffende een collectie aangaande 6 soorten verse friet en ons asssortiment van 26 soorten snacks betreffende heel veel sauzen kunt u dan ook met de gasten aangenaam onbeperkt smullen en al die buikjes vullen.

Teneinde onze mobiele patatkraam op de party te kunnen posten hebben we wel hetgeen ruimte nodig en op redelijk nabije afstand ons stopcontact.

Krokant, echt aangaande kleur en smaak, wij behouden tevens ook niet over slappe ofwel bleke friet en bakken ze dus op de geschikte temperatuur … , precies lang voldoende … .

Wilt u dan ook meer informatie over een de frietwagen uit Brabant, neemt u dan ook dan aanraking op met het via telefoonnummer 0499-769002. Via ons mailadres leestip@snackmobiel.nl kunt u dan ook het tevens weet uw vragen stellen.

Tanken betreffende extra goede korting? Vandaag kan zijn de feestelijke opening over Esso wil je meer info de Meern. Bekijk er allemaal over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Hetgeen was het zeker huiselijk voor Leidens Ontzet aan het ontstaan betreffende een maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het kan zijn nationale kroket dag!

U dan ook kunt weet vanaf € 260,00 ons frietwagen met bediening huren. Bovendien kiest u dan één over onze uitgezochte menu’s of u dan ook stelt zelf ons assortiment tezamen. Precies wat u dan ook wilt.

De missie: dit verzorgen over onbeperkt dit grootste assortiment verse friet en ons onwijs scala aangaande oudste capaciteit snacks voor u op locatie.

Vooraf maakt u dan ook een keuze uit veel menu’s die u dan ook nog kunt aanvullen betreffende verscheidene opties. Afhankelijk van een menukeuze staan wij dan één of verscheidene uren op dit door u aangegeven gebied betreffende onze Frietwagen aan huis.

Tanken betreffende extra goede korting? Vandaag is een feestelijke opening betreffende Esso de Meern. Lees er alles over op ow.ly/YwKs30gMXoK 5 maanden ago Wat was het toch geriefelijk bij Leidens Ontzet aan het begin van de maand :D! #snackmobiel pic.twitter.com/tt8LWTLJ7f 6 maanden ago Het is nationale kroket dag!

Wel denk ik het dit een professionele uitstraling dien beschikken over. Of dat tevens lukt betreffende dit ombouwen van een caravan vraag je me af.

Kortom, met bikken knutselen in een antieke caravan: ontstaan daar ook niet met. Doe het jezelf en je potentiele klanten alsjeblieft ook niet met.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *